ΛΟΓΟΤΥΠΟ

ΛΟΓΟΤΥΠΟ

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Επίσημη έναρξη εργασιών ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2012

Με μεγάλη επιτυχία και με την παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011 η επίσημη έναρξη των εργασιών για το ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ 2012.
Στον χώρο κατασκευής των αρμάτων (αποθήκες αγροτικού συνεταιρισμού έναντι ΚΕΠ), τα μέλη του Πολιτιστικού & Παραδοσιακού Συλλόγου υποδέχτηκαν με θέρμη πολλούς συμπολίτες μας καθώς και τον Δήμαρχο Ορχομενού κ. Ξηρογιάννη Κων/νο, τον Αντιδήμαρχο σε θέματα Πολιτισμού κ. Τριανταφύλλου Λουκά και τον πρώην Δήμαρχο κ. Υπερήφανο Λουκά. Όλοι μέσα από τα λόγια τους μας ευχήθηκαν καλή επιτυχία και εξέφρασαν την στήριξή τους στην προσπάθεια ανάδειξης του καρναβαλιού.

Ο λόγος του Προέδρου του Συλλόγου, κ. Κιαλιού Ιωάννη, εκτός από καλές εντυπώσεις άφησε και πολλές προσδοκίες για το επέρχομενο καρναβάλι. Η βραδιά συνεχίστηκε με την προβολή βίντεο, που περιελάμβανε τις δράσεις του Συλλόγου, με την συνοδεία βεγγαλικών.
Στην συνέχεια το μπαλέτο της κ. Έφης Μηλιώτη έδωσε για άλλη μια χρονιά το έναυσμα στην διασκέδαση, η οποία συνεχίστηκε με τις μουσικές νότες και τα τραγούδια των Μάκη Ζωγράφου, Φώτη Κούνιου, Παντελή Τσακιρίδη, Λουκά Λιάκου με τον κ. Τζήμα να αποτελεί την έκπληξη της βραδιάς!!
Ο μπουφές και τα ποτά ήταν άφθονα, όπως και η δύναμη και το κουράγιο που μας δώσατε με την παρουσία και την βοήθειά σας.
Σας ευχαριστούμε και πάλι όλους για την συμβολή σας στην πραγματοποίηση αυτής της βραδιάς.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου